Anunț - Alunecare de teren (pe Șesuri, Ungureni),

Dragii mei,

Pe o porțiune de 200 de metri a drumului din Poieni (pe Șesuri, Ungureni), ce duce spre Lăpușu Românesc a avut loc o alunecare de teren care a afectat structuralitatea căii de circulație. În interesul siguranței publice, am imediat luat măsuri pentru a minimiza riscurile asociate acestui eveniment.

Echipa noastră a procedat la imprejmuirea zonei afectate cu bandă reflectorizantă, marcând clar perimetrul afectat. În plus, în scopul asigurării unei circulații în condiții de siguranță, vom instala indicatoare de restricție cu o greutate de 3,5 tone, precum și indicatoare de informare cu privire la drumul îngustat.

Suntem conștienți de inconvenientele pe care această situație le poate cauza participanților la trafic și facem apel la cooperarea tuturor pentru a respecta semnalizările temporare și a evita zona afectată pe cât posibil. Echipele noastre lucrează în prezent la evaluarea pagubelor și la planificarea intervențiilor necesare pentru reabilitarea drumului.

Vom ține cetățenii la curent cu orice evoluții și vom oferi actualizări periodice în legătură cu stadiul lucrărilor de remediere a problemei. Siguranța comunității noastre este prioritatea noastră principală, iar eforturile noastre sunt concentrate asupra soluționării acestei situații în cel mai eficient mod posibil.

Mulțumim pentru înțelegere și colaborare!

Cu respect, Lucia Chermezan - primarul comunei Cupșeni

drum4.jpeg

drum2.jpeg

drum1.jpeg

11.01.2024

Accesibilitate