Anunț - Cereri Emitere Titluri Proprietate

Revin cu o informație suplimentară la anunțul ce-l postasem în urmă cu câteva săptămâni: comuna CUPȘENI este intabulată 100%!

Anunțul este pentru cetățenii din comuna noastră (și nu numai), care dețin proprietăți pe teritoriul altor localități și doresc să-și intăbule.

NU ESTE OBLIGATORIU!!! Doar dacă doriți vă faceți actele, nimeni nu vă obligă!

Menționez că întreaga documentație (de la măsurători, la întocmirea dosarului) se va face pe banii celor ce doresc, NU intră pe niciun proiect.

Vă dau niște exemple: cei ce locuiți în comuna Cupșeni și aveți teren în Bloaga, aparțineți de UAT Cernești.

Așadar, dacă vreți să vă întăbulați, veți duce dosarul la Cernești, dosar ce va trece prin comisia locală de fond funciar și de acolo va urma demersul normal (Prefectură, OCPI). Dosarul îl întocmește un inginer topograf autorizat, de acolo primiți toate informațiile cu privire la ce acte trebuie să depuneți.

Sunt mulți ungurenași ce dețin proprietăți la Săcături sau pe Luncă. Aparțineți cu acele terenuri de Lăpușu Românesc. Cupșănarii au mult teren la Dobric, aparțineți de Tg Lăpuș cu acele pământuri.

Am revenit, deoarece am primit foarte multe întrebări cu privire la acest aspect. Deci: nu sunteți obligați s-o faceți, însă în acest moment legea este mai permisivă și puteți profita.

WhatsApp Image 2023-08-28 at 17.11.53.jpeg

18.08.2023

Accesibilitate