Anunț - corecții cărți funciare provizorii

Dragi cetățeni ai comunei Cupșeni,

Așa cum v-am mai informat, ca urmarea a modificării Legii 7, aveți posibilitatea să vă faceți corecțiile pe cărțile funciare provizorii (CF-urile ce le-ați ridicat de la noi), acolo unde din greșeală s-a trecut un alt proprietar, decât cel de drept. V-am pregătit un model orientativ de cerere ce o veți depune la noi, pentru a vă elibera o adeverință.

Acte necesare pentru corecția erorii:

  1. Carte de identitate și copie
  2. Adeverința de la primărie
  3. CF-ul ce l-ați ridicat de la noi
  4. Declarația notarială: unul declară că imobilul îi aparține, celălalt că s-a trecut eronat pe el. Acolo unde imobilul (priprietatea) este trecut pe primărie, doar dvs declarați că vă aparține, NU și primarul. Noi vă certificăm prin acea adeverință.

Am discutat cu dna notar, Patricia Tomoiaga, iar la dânsa taxa pentru declarația notarială este de 70lei+TVA, adică 83 de lei în total, NU 1000-15000 lei, așa cum ați fost informați dvs!!!! Puteți merge la absolut orice notar public, nimeni nu vă îngrădește acest drept, eu doar v-am informat cu privire la taxa ce se perpece la unul dintre dânșii.

Cu toate aceste acte vă prezentați la BCPI (biroul este situat între poliție și cofetăria veche), unde le depuneți și primiți răspuns acasă.

Cu deosebit respect, Lucia Chermezan - primar Primăria Cupșeni

12.jpeg

28.03.2023

Accesibilitate