Anunț - Defrișarea regulată a vegetației

Dragii mei cupșănari,

Astăzi, în calitate de primar al comunității noastre iubite, doresc să vă adresez un mesaj important cu privire la necesitatea defrișării vegetației de pe marginea tuturor ulițelor. În calitate de administrator/primar al comunității, am responsabilitatea de a mă asigura că mediul în care trăim este unul sigur, curat și estetic plăcut. Deși vegetația ne poate oferi o senzație de frumusețe naturală și protecție împotriva soarelui sau a privirilor curioase, există momente în care este necesară o intervenție controlată pentru a menține ordinea și siguranța în zonă. Defrișarea vegetației de pe marginea ulițelor noastre nu înseamnă distrugerea mediului, ci mai degrabă reglementarea și îngrijirea acestuia. Prin eliminarea vegetației în exces, facilităm vizibilitatea și siguranța participanților la trafic, prevenind astfel accidentele rutiere și asigurând o circulație mai sigură. Totodată, defrișarea regulată a vegetației de pe marginea ulițelor contribuie la îmbunătățirea aspectului estetic al comunității noastre. Un mediu în care natura este îngrijită și armonizată cu infrastructura ne poate face să ne simțim mândri de locul nostru de acasă și poate atrage și mai mulți vizitatori și investitori, având un impact pozitiv asupra economiei noastre locale.

S-a intrat azi și ieri pe Șesul Cupșeniului, spre Podul Babelor, însă foarte greu ne-am descurcat și ne-am lovit de reticența unora în ceea ce privește tăierea crengilor ce deranjează libera circulație și care sunt și inestetice.

În încheiere, vă îndemn pe fiecare dintre voi să înțelegeți importanța defrișării regulate a vegetației de pe marginea uliței pe care locuiți. Această acțiune nu este una de distrugere, ci una de îngrijire și protejare a mediului nostru comunitar. Prin colaborare și înțelegere, putem asigura o comunitate sigură, curată și estetică, în care să ne bucurăm cu toții de beneficiile unui mediu în armonie cu nevoile noastre. Vă mulțumesc pentru încrederea acordată și pentru sprijinul vostru în îndeplinirea acestei misiuni comune.

Cu respect, Al dumneavoastră primar, Lucia Chermezan

1.jpeg

2.jpeg

19.05.2023

Accesibilitate