Anunț Ridicare Cărți Funciare

Dragi cetățeni ai comunei Cupșeni,

Ultimele cărți funciare au ajuns la noi!

Vă aduc la cunoștință că de câteva ore am intrat în posesia tururor CF-urilor (CF=Carte funciară) de pe teritoriul comunei Cupșeni.

Toate actele se găsesc la sediul primăriei, iar de luni încolo puteți intra în posesia lor, GRATUIT! Personal, am certitudinea că fiecare dintre dvs aveți interesul de a vă lua CF-urile și de aceea, vă așteptăm la sediul primărie pentru a le ridica!

Cărțile funciare se pot ridica doar PERSONAL sau cu împuternicire notarială și de asemenea să aveți asupra dvs actul de identitate. Nu există termen limită de ridicare, prin urmare cei ce nu sunteți în țară le puteți ridica atunci când reveniți, așa încât să nu aveți de cheltuit bani cu procură specială!

În acest moment, deși vorbim de Cf provizoriu (notarea posesiei), puteți efectua orice fel de tranzacție: vânzare-cumpărare, donație, schimb, însă prin act notarial!

Din cadrul aparatului primarului, Maria Lucian și Butcure Aurica vor fi cele care vor prelua cererile dvs de eliberare a actelor și tot ele vă vor preda în bună regulă actele dvs, după ce cererile vor fi avizate de către mine, în cel mai scurt termen posibil, așa încât să vă ajutăm.

Menționez că această informare apare pe lângă pagina mea personală, pe site-ul primăriei, pe pagina de fb a primăriei și la avizier.

05.05.2022

Accesibilitate