Anunț - Salubrizare

Dragi cetățeni ai comunei Cupșeni,

Vrem cu toții o comună curată și frumoasă, un mediu în care să ne simțim mândri să trăim. Pentru a face acest lucru posibil, este crucial să colaborăm cu privire la salubrizare.

Desigur, știm că fiecare gospodărie are atât resturi umede, cât și uscate.

În cele umede se regăsesc obiecte precum hârtia de bucătărie, pampersurile și alte elemente care nu pot fi reciclate sau reutilizate. Pe de altă parte, în cele uscate se află PET-uri, doze de bere și conservă.

Sticla de stilcă se colectează separat și o vom ridica periodic.

Cu toate acestea, este important să înțelegem că această separare a deșeurilor nu este doar o formalitate. Ea contribuie la protejarea mediului și la conservarea resurselor naturale. Reciclarea corectă a acestor materiale reduce poluarea și contribuie la diminuarea emisiilor de carbon.

De asemenea, vrem să subliniem importanța reciclării deșeurilor vegetale. S-au primit cutii pentru compost, care vă permit să transformați aceste resturi într-un îngrășământ natural valoros. Compostul este o resursă neprețuită pentru grădinărit și ajută la menținerea solului sănătos.

Dacă ne aliniem cu cerințele de salubrizare, vom putea continua să trăim într-o comună frumoasă și sănătoasă. Însă, dacă nu ne implicăm, vom fi nevoiți să luăm măsuri mai aspre, cum ar fi sancțiuni, pentru a proteja mediul nostru și a menține comuna curată.

Haideți să ne unim eforturile pentru a face această comună un loc mai bun pentru noi și generațiile viitoare. Cu toții suntem responsabili pentru sănătatea mediului nostru și avem puterea de a face o schimbare pozitivă.

Să fim cu toții cetățeni conștienți și responsabili, iar #împreună ajutăm mediul!

container.jpeg

14.11.2023

Accesibilitate