Informare 1

Dragi cetățeni ai comunei Cupșeni,

Așa cum bine știți, anul trecut comuna Cupșeni a câștigat proiectul de cadastrare generală gratuită. Cu ajutorul OCPI-ului, al firmei ce s-a ocupat de măsurătorile propriu-zise, al colegilor din primărie și al fiecăruia dintre dvs, s-au finalizat măsurătorile și am reușit să fim a doua comună din județ care a implementat acest proiect (după Recea) și prima care a semnat recepția inițială.

Pentru această reușită, vă mulțumesc tuturor și fiecăruia în parte! Doar #împreună am dus la bun sfârșit, împreună am format o echipă !

Începând de astăzi, toate hărțile cadastrale sunt deja la noi în comună, iar spre dvs vin cu rugămintea de a merge și de a vă identifica fiecare proprietate pe care o aveți, iar acolo unde aveți de făcut modificări, s-o faceți.

Dacă sunt doar rectificări (ex: se trece de pe părinte pe copil sau există act de vânzare-cumpărare), lucrurile sunt simple, în ideea că se depune o cerere de rectificare (avem noi model), însă dacă vor fi neînțelegeri, acolo va fi un litigiu ce se poate rezolva doar în instanță.

Hărțile vor fi afișate în comună timp de 60 de zile (Cupșeni -la et I al magazinului, Costeni - sala de mese de la casa parohială, Libotin -școala veche, Ungureni - Podinaresort), dar este de preferat să nu lăsați lucrurile pe ultimele zile.

Pentru a veni în sprijinul dvs, vom avea reprezentanți din partea OCPI-ului, ai primăriei și ai firmei ce s-a ocupat de măsurători.

Doamne-ajută!

29.03.2021

Accesibilitate