Invitație Festival 2022

Dragii mei,

Spuneau bătrânii că atunci când este pandemie sau război, este secetă și foamete. Foamete încă nu este, dar nu știm ce ne aduce ziua de mâine, așa că,

HAIDEȚI DUMINICĂ LA FESTIVAL, la scena de la poalele pădurii, iar sâmbătă la un gulaș servit pe ring de dans la discotecă în aer liber, odată cu lăsatul serii!

Am început să-i sunăm pe cei ce au sărbătorit 50 de ani de căsătorie în perioada 2020-2022, pe care-i invităm din tot sufletul să urce pe scenă pentru a-i felicita!

Rapsozii populari vor fi și ei premiați! Agenții economici din comună și dinafara comunei, care doresc să vină cu produse, sunt rugați să ia legătura cu casierul primăriei (dl Hereș Ioan), să-și plătească taxa și vineri să meargă să-și picheteze locul. Menționez că NU avem curent electric, prin urmare fiecare își va aduce generator și se va gospodări.

Așadar, vă invităm pe toți și pe fiecare in parte, de la mic la mare, din întreaga comună, din Țara Lăpușului, din tot Maramureșul și din toată țara să vă alăturați nouă, pentru a petrece de la ora 13-22 și pentru a ne bucura de clipele petrecute împreună, alături de artiștii noștri din comună și alături de artiști consacrați ai muzicii populare românești!

WhatsApp Image 2022-07-21 at 15.44.01.jpeg

21.07.2022

Accesibilitate