Invitație Lăsatul Secului

Dragi locuitori ai comunei Cupșeni, În acest loc binecuvântat, unde tradiția și folclorul au pătruns adânc în inimile noastre, vă invităm cu drag la un eveniment deosebit: Lăsatul Secului, pe duminică 12.11.2023, de la ora 14.

În centrul comunei noastre, la Căminul Cultural, sunetele autentice ale muzicii tradiționale se vor îmbina cu dansurile pline de grație ale tuturor celor ce vor dori să ne pășeașcă pragul.

Florin Gherman&Dumitru Dobrican cu formația, ne vor hori și ne vor aduce buna dispoziție în suflet. Alături de ei, va intra pe scenă, tânăra solistă vocală, Gabriela Buda, care prin vocea ei duioasă ne va încânta inimile.

Această adunare nu este doar o simplă petrecere, ci un omagiu adus moștenirii noastre culturale, un moment de reflecție și pregătire pentru Postul Sfânt al Crăciunului. Într-o lume în care tradițiile se estompează, este esențial să ne reamintim rădăcinile noastre, să prețuim autenticitatea și să ne încărcăm sufletele cu bucuria apropierii sărbătorilor.

Să ne adunăm cu toții, în spirit de comunitate, pentru a celebra această zi specială, pentru a păstra vie flacăra tradiției și pentru a ne pregăti sufletele și inimile pentru Nașterea Domnului.

Așadar, vă așteptăm cu drag duminică, 12 noiembrie 2023, de la ora 14, în Cupșeni, să trăim împreună o experiență plină de emoție, dar mai presus de toate, să petrecem în armonie și iubire.

Haideti să aducem #împreună lumina, căldura și bucuria tradiției în această zi deosebită!

lasatul secului.jpeg

lasatul secului2.jpeg

lasatul secului3.jpeg

07.11.2023

Accesibilitate