Program Coletare Deseuri(06.02.2023)

Dragi cetățeni ai comunei Cupșeni,

Luni(06.02.2023) vom ridica gunoiul menajer (resturi alimentare, hârtie folosită la bucătărie, etc). Se va începe din Costeni, se continuă pe Libotin. Marți pe Ungureni și Cupșeni.

Ulterior, fracția uscată (pet-uri, conservuri): vineri prima zi. Avem o mașină defectă și de aceea se va ridica gunoiul în zile diferite. Având în vedere regulile ce ni se impun și nouă, din ce în ce mai stricte, vă rog să vă conformați cerințelor și să selectați gunoiul cât mai bine, altfel vom fi nevoiți să vi-l lăsăm la poartă.

Am invitat și consilierii locali să participe la această acțiune, fiecare în satul lui, pentru a vă explica îndeaproape cum trebuie să vă selectați ceea ce aruncați.
P.S. Zilele următoare voi regândi graficul cu salubrizarea pe comună și-l veți avea în timp util. Dacă există agenți economici și/sau persoane fizice ce vor dori ca ridicarea containerelor să se facă mai des, evident că se poate: contra cost (contravaloarea transportului din comună-Tg. Lăpuș, taxa de cântar, taxa ce se plătește la rampa din Tg. Lăpuș, taxa/tonaj ce o plătim și noi spre firma ce duce gunoiul mai departe spre Alba Iulia)

05.02.2023

Accesibilitate