Ziua Copilului - 2023

Dragi parinti, copii si profesori,

Cu mare bucurie va invitam sa sarbatorim impreuna Ziua Copilului intr-un eveniment special, care va avea loc luni, 29.05.2023, de la ora 10, in curtea scolii din Cupseni. Este o ocazie unica de a ne aduna ca comunitate si de a celebra copilaria, inocenta si curiozitatea care definesc aceasta etapa minunata a vietii.

Ne dorim ca aceasta zi sa fie una plina de zambete, jocuri si voie buna, iar pentru asta am pregatit o multime de activitati distractive, atat pentru copii, cat si pentru parinti. Vom avea jocuri interactive, gonflabile și multe surprize pe care le-am pregatit cu dragoste si entuziasm.

Este o ocazie perfecta pentru a ne bucura impreuna de timpul petrecut alaturi de cei mici, de a ne conecta si de a construi amintiri frumoase. De asemenea, dorim sa subliniem importanta valorilor educative si sa le aratam copiilor nostri cat de mult ii apreciem si ii sustinem in dezvoltarea lor armonioasa.

Va asteptam cu bratele deschise si cu inima plina de bucurie sa ne alaturati in aceasta zi speciala. Sa dam frau liber copilariei, sa ne lasam purtati de entuziasmul celor mici si sa fim martori la magia pe care o aduc in viata noastra.

Acest eveniment este posibil cu implicarea domnului director, Nechita Babut, căruia îi mulțumesc!

Cu respect si caldura,

Lucia Chermezan, al dvs primar.

ziua-copilului.jpeg

28.05.2023

Accesibilitate