Cuvantul primarului

Dragi locuitori ai comunei Cupșeni,

Am pornit împreună, în iunie 2016, pe un drum al schimbării. De la schimbarea feței frumoasei noastre comune la schimbarea de mentalități a fost doar un mic pas. Am promis, atunci când vremelnic am preluat cârma comunității noastre, că voi da dovadă de transparență și deschidere față de fiecare cetățean. Am promis că voi dezbrăca haina politică și voi face administrație și cred că, în timp, am dovedit fiecăruia că sunt un om de cuvânt, care își respectă cu strictețe promisiunile.

Am demarat proiecte frumoase la nivelul Primăriei Cupșeni și, alături de colegii mei din administrația publică, am făcut tot ce am știut mai bine pentru a aduce bani și investiții în comunitatea noastră. Am promis că nu mă voi schimba și nu cred că m-am schimbat: sunt același om simplu, aceeași fiică a comunei Cupșeni care își dorește, la fel ca fiecare dintre voi, să ne fie tuturor mai bine.

Dacă te-ai născut în aceste locuri, oriunde te poartă pașii în lumea largă, mereu vei simți nevoia să revii acasă. Așa cum m-am întors eu, la casa în care m-am născut și am crescut, la fel s-au întors mulți dintre concetățenii noștri și sper să se întoarcă și mai mulți, în viitor.

Dorința mea a fost și este aceea de a crea condiții cât mai bune de trai pentru fiecare dintre noi, de a construi ceea ce administrațiile anterioare nu au putut sau nu au vrut să facă, de a avea cu toții o viață mai bună decât am avut înainte.

S-au scurs mai bine de patru ani de când ați ales schimbarea și, în curând, veți fi chemați din nou la vot. Atunci când veți alege, alegeți pentru binele comunei Cupșeni și pentru binele fiecăruia dintre noi, e tot ce îmi doresc. Să avem cu toții o viață cât mai frumoasa aici, acasă, în această comună care face cinste nu doar Țării Lăpușului, ci întregului Maramureș!

Eu sunt mândră de fiecare dintre voi și sunt mândră să spun că sunt lăpușancă, că aparțin comunei Cupșeni, această comună cu oameni mândri și buni la suflet, cu oameni ospitalieri și cu o mulțime de obiceiuri pe care le păstrăm cu sfințenie din strămoși.

Dumnezeu să ne ajute pe toți!

Accesibilitate